SULJE VALIKKO

avaa valikko

Etusivu > BLOGI > Tarina kirjan takana: Karma-astrologian avaimet

Tarina kirjan takana: Karma-astrologian avaimet

Tarina kirjan takana: Silta näkymättömään Tarina kirjan takana: Jaksamisen rajat Tarina kirjan takana: Häkkiooppera Tarina kirjan takana: Ammattiahdistus Tarina kirjan takana: Balladi merestä Tarina kirjan takana: Pakotettu naimaan Tarina kirjan takana: The Poet of Whom the Heavens Cry – Runoilija jonka tähden taivaat itkee Tarina kirjan takana: Kaksoissisäinen Tarina kirjan takana: Mustarastas on minunkin nimeni Tarina kirjan takana: Kontula Blues Tarina kirjan takana: Unohtanut en ole Tarina kirjan takana: Sinä olet ääni minä olen hiljaa Tarina kirjan takana: Aikalahjat Tarina kirjan takana: Suomi toisena kielenä Tarina kirjan takana: Hullua hurskaammaksi Tarina kirjan takana: Rakkausreseptit Tarina kirjan takana: Huoletta ja hölmönä Tarina kirjan takana: Itsekkyydestä Tarina kirjan takana: Joka kurjen laulua kuuntelee Tarina kirjan takana: Häpeä Tarina kirjan takana: Matilda Myrskytuuli Tarina kirjan takana: Johtamisvainu Tarina kirjan takana: Pyhiinvaellus nykyhetkeen Tarina kirjan takana: Zenmestari Huangbon opetukset Tarina kirjan takana: Kuolemanlahti Tarina kirjan takana: Muovilusikkalapset Tarina kirjan takana: Hyvä fiilis Tarina kirjan takana: Upcycling Tarina kirjan takana: Haaveilijat ja toteuttajat Tarina kirjan takana: Moniosaamisen renessanssi Tarina kirjan takana: Kulkija Venetsiassa Tarina kirjan takana: Elämänilon jäljillä Tarina kirjan takana: Huumehelvetti Tarina kirjan takana: Rauha Tarina kirjan takana: Karma-astrologian avaimet Tarina kirjan takana: Mindfulnesseläin Tarina kirjan takana: Muistisairaan läheisenä Tarina kirjan takana: Monsteri kaapissa Tarina kirjan takana: Frankenstein Tarina kirjan takana: Kōbō-daishin jalanjäljissä Tarina kirjan takana: Suljet vain silmäsi Tarina kirjan takana: pinnat. hankaumat Tarina kirjan takana: Muistiinpuut Tarina kirjan takana: Kolme sokeaa hiirtä Tarina kirjan takana: Ei enää toistensa varjossa Tarina kirjan takana: Olisit edes kivi Tarina kirjan takana: Miksi? – Onnellisuusprofessori pohtii suuria kysymyksiä Tarina kirjan takana: Isä, Siri ja Hadrianus Tarina kirjan takana: Lintujen katselemisen taito Tarina kirjan takana: Vapaalla tyylillä taitajaksi Tarina kirjan takana: Big Rich Money Tarina kirjan takana: Johtamista kehittämään Tarina kirjan takana: Unelmalista Tarina kirjan takana: Pidä kiinni kädestäni Tarina kirjan takana: Ekotrippi Tarina kirjan takana: Syli Tarina kirjan takana: Susi joka pelkäsi pimeää Tarina kirjan takana: Mikä mieli uskonnoissa? Tarina kirjan takana: Credo – Tieni mystiikkaan Tarina kirjan takana: Jostakin olen tullut Puhuttava runo Liisa Näsi: Kirjoittajan elämä Mitra Vasara: Sisäinen rauha on aina saavutettavissa Sebastian Siukonen: Elämää väreissä Vähävaraisten auttaminen on sydämen asia "Merkittävä yhteiskunnallinen ja sivistyksellinen puheenvuoro"

Anne Sundell, Johanna Vilén ja Liisa Wiik kertovat kirjastansa Karma-astrologian avaimet Tarina kirjan takana -sarjassa:

 

Idea tähän kirjaan tuli käytännön tarpeiden kautta ja halusta tehdä yhteistyötä useamman astrologin kesken. Huomasimme, että aika on kypsä, koska meiltä pyydettiin jatkuvasti tietoa asian tiimoilta. Karman ymmärtäminen ja prosessoiminen on enemmissä määrin alkanut kiinnostaa ihmisiä. Astrologin työssä olemme huomanneet, että kiinnostus astrologiaan on lisääntynyt. Ajattelimme myös, että karma-astrologiasta tarvitaan suomenkielistä materiaalia. 

Karma on syy-yhteyksien laki. Se on varjojen kohtaamista ja unohdettujen lahjojen löytämistä. Se on sielun suunnitelma ja on oma valintamme, miten sen kohtaamme. Karma-astrologiaa on tutkittu ja käytetty Euroopassa pitkään, mutta se on pääosin jäänyt suuremmalta yleisöltä piiloon. Kirjaan on koottu ja suomennettu ranskan- ja saksankielisiä menetelmiä sekä nostettu karman moninaista kirjoa esille.

Karmaa voisi kuvailla vastuuksi, joka ei mahdu vain yhteen elämään. Karma on tavallaan oma valinta, vaikka emme sitä tässä hetkessä täysin ymmärtäisi. Sitä pitää katsoa osana suurempaa kokonaisuutta ja sielunsuunnitelmaa. Haastamalla oman maailmankatsomuksen, voi laajentaa näkemyksiä elämästä sekä sen merkityksellisyydestä. Astrologia on tähän hyvä väline.

Astrologia antaa mahdollisuuden tutkia karmaa yksilöllisellä tasolla. Karma on sidoksissa kohtaloon sekä elämän tarkoitukseen, mutta kuka voi sanoa mitä se tarkalleen on? Tätä kirjaa lukemalla, pääset näiden asioiden äärelle. Uskot karmaan tai et, toivomme että tämän kirjan avulla voit laajentaa itsetuntemustasi. 

Karma-astrologian avaimet -kirjailijat

Vasemmalta oikealle: Anne Sundell (kuvaaja: Elise Baumann), Johanna Vilén (kuvaaja: Tiina Salminen) & Liisa Wiik (kuvaaja: Romain Berne)


Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
29,90
KIRJAUDU
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
SEURAA MEITÄ
Facebook
Instagram
Linkedin