SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Etusivu > BLOGI > TARINA KIRJAN TAKANA: Johtamisvainu

TARINA KIRJAN TAKANA: Johtamisvainu

TARINA KIRJAN TAKANA: Matilda Myrskytuuli TARINA KIRJAN TAKANA: Johtamisvainu TARINA KIRJAN TAKANA: Pyhiinvaellus nykyhetkeen TARINA KIRJAN TAKANA: Zenmestari Huangbon opetukset TARINA KIRJAN TAKANA: Kuolemanlahti TARINA KIRJAN TAKANA: Muovilusikkalapset TARINA KIRJAN TAKANA: Hyvä fiilis TARINA KIRJAN TAKANA: Upcycling TARINA KIRJAN TAKANA: Haaveilijat ja toteuttajat TARINA KIRJAN TAKANA: Moniosaamisen renessanssi TARINA KIRJAN TAKANA: Kulkija Venetsiassa TARINA KIRJAN TAKANA: Elämänilon jäljillä TARINA KIRJAN TAKANA: Huumehelvetti TARINA KIRJAN TAKANA: Rauha TARINA KIRJAN TAKANA: Karma-astrologian avaimet TARINA KIRJAN TAKANA: Mindfulnesseläin TARINA KIRJAN TAKANA: Muistisairaan läheisenä TARINA KIRJAN TAKANA: Monsteri kaapissa TARINA KIRJAN TAKANA: Frankenstein TARINA KIRJAN TAKANA: Kōbō-daishin jalanjäljissä TARINA KIRJAN TAKANA: Suljet vain silmäsi TARINA KIRJAN TAKANA: pinnat. hankaumat TARINA KIRJAN TAKANA: Muistiinpuut TARINA KIRJAN TAKANA: Kolme sokeaa hiirtä TARINA KIRJAN TAKANA: Ei enää toistensa varjossa TARINA KIRJAN TAKANA: Olisit edes kivi TARINA KIRJAN TAKANA: Miksi? – Onnellisuusprofessori pohtii suuria kysymyksiä TARINA KIRJAN TAKANA: Isä, Siri ja Hadrianus TARINA KIRJAN TAKANA: Lintujen katselemisen taito TARINA KIRJAN TAKANA: Vapaalla tyylillä taitajaksi TARINA KIRJAN TAKANA: Big Rich Money TARINA KIRJAN TAKANA: Johtamista kehittämään TARINA KIRJAN TAKANA: Unelmalista TARINA KIRJAN TAKANA: Pidä kiinni kädestäni TARINA KIRJAN TAKANA: Ekotrippi TARINA KIRJAN TAKANA: Syli TARINA KIRJAN TAKANA: Susi joka pelkäsi pimeää TARINA KIRJAN TAKANA: Mikä mieli uskonnoissa? TARINA KIRJAN TAKANA: Credo – Tieni mystiikkaan TARINA KIRJAN TAKANA: Jostakin olen tullut Puhuttava runo Liisa Näsi: Kirjoittajan elämä Mitra Vasara: Sisäinen rauha on aina saavutettavissa Sebastian Siukonen: Elämää väreissä Vähävaraisten auttaminen on sydämen asia "Merkittävä yhteiskunnallinen ja sivistyksellinen puheenvuoro"

Annastiina Mäki  kertoo toimittamasta kirjastansa Johtamisvainu – Näkemyksellisyyttä johtamiseen TARINA KIRJAN TAKANA -sarjassa:

 

Johtajuus on tuskaisan moniulotteinen ilmiö – ja juuri siksi niin kiintoisa. Ihmisten johtaminen ”yhden ismin” tai ”saman kauhan” periaatteilla tuskin tuo parasta tulosta. Tarvitaan ymmärrystä kanssatoimijoiden tarpeista, alati muuttuvasta toimintaympäristöstä ja omasta itsestä. Työssäni organisaatiokehittäjänä ja -tutkijana kohtaan päivittäin tilanteita, joissa korostuu johtajan kyky reflektoida. Uskon, että väsymätön reflektointi, yksin ja yhdessä muiden kanssa, tuottaa parempaa johtamista. Yhtenä kimmokkeena kirjalle on jo väitöstutkimukseni äärellä herännyt kiinnostus kompleksisuuden ymmärtämiseen johtamisvalmiutena. Lisääntyvä kompleksisuus kun edellyttää yhä tarkempaa vainukuonoa.

Koska tavoitteena oli moniääninen, tutkimustietoa ja käytäntöä yhdistävä teos, pyysin mukaan kirjoittajakuntaan johtajuutta eri näkökulmista ja taustoilla tarkastelevia huippuasiantuntijoita. Pian koossa oli ansioitunut joukko johtajuustutkijoita, työelämäkehittäjiä ja johtajia. Kirjoitus- ja toimitusmatka on ollut monivaiheinen ja innostava kokemus. Lukuisat sparrailut Psycon-kollegojeni ja muiden kanssakirjoittajien kanssa ovat jäsentäneet niin omaa johtajuusajattelua kuin kirjan tarinaa. Olen innoissani ajattelumme hedelmästä. On hienoa päästä tarjoamaan lukijoille ymmärrystä ja käytännön työkaluja oman ja organisaation johtamisvainun kehittämiseen.

Kirja koostuu kolmesta osasta, jotka tarkastelevat johtajuutta eri näkökulmista.  Hyvä johtajuus ei tapahdu tyhjiössä, vaan se muodostuu yhteisvaikutuksessa toimintaympäristön, yhteisön ja johtajan itsensä kanssa. Jotta johtaminen olisi aidosti vaikuttavaa, tulee johtajan pystyä tarkastelemaan ja kuulostelemaan kaikkia kolmea näkökulmaa. Me tämän kirjan kirjoittajat kutsumme tätä kykyä johtamisvainuksi.


Annastiina Mäki (kuvaaja: Meeri Utti)

Annastiina Mäki (kuvaaja: Meeri Utti)Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
EUR15,90
KIRJAUDU
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
SEURAA MEITÄ
Facebook
Instagram
Linkedin