Etusivu > BLOGI > TARINA KIRJAN TAKANA: Johtamista kehittämään

TARINA KIRJAN TAKANA: Johtamista kehittämään

TARINA KIRJAN TAKANA: Suljet vain silmäsi TARINA KIRJAN TAKANA: pinnat. hankaumat TARINA KIRJAN TAKANA: Muistiinpuut TARINA KIRJAN TAKANA: Kolme sokeaa hiirtä TARINA KIRJAN TAKANA: Ei enää toistensa varjossa TARINA KIRJAN TAKANA: Olisit edes kivi TARINA KIRJAN TAKANA: Miksi? – Onnellisuusprofessori pohtii suuria kysymyksiä TARINA KIRJAN TAKANA: Isä, Siri ja Hadrianus TARINA KIRJAN TAKANA: Lintujen katselemisen taito TARINA KIRJAN TAKANA: Vapaalla tyylillä taitajaksi TARINA KIRJAN TAKANA: Big Rich Money TARINA KIRJAN TAKANA: Johtamista kehittämään TARINA KIRJAN TAKANA: Unelmalista TARINA KIRJAN TAKANA: Pidä kiinni kädestäni TARINA KIRJAN TAKANA: Ekotrippi TARINA KIRJAN TAKANA: Syli TARINA KIRJAN TAKANA: Susi joka pelkäsi pimeää TARINA KIRJAN TAKANA: Mikä mieli uskonnoissa? TARINA KIRJAN TAKANA: Credo – Tieni mystiikkaan TARINA KIRJAN TAKANA: Jostakin olen tullut Puhuttava runo Liisa Näsi: Kirjoittajan elämä Mitra Vasara: Sisäinen rauha on aina saavutettavissa Sebastian Siukonen: Elämää väreissä Vähävaraisten auttaminen on sydämen asia "Merkittävä yhteiskunnallinen ja sivistyksellinen puheenvuoro"

 Pauli Juuti ja Sini Juuti  kertovat kirjastansa ”Johtamista kehittämään – Todellista vaikuttavuutta helposti ja tehokkaasti" TARINA KIRJAN TAKANA -sarjassa:


Keskustelimme usein kotona tyttäreni Sinin kanssa johtamisen kehittämisestä, sillä olin usein työni puitteissa matkoilla luennoimassa johtamisesta tai jonkin organisaation johtoa ja esihenkilöitä kehittämässä.

Lopulta ei ollutkaan ihme, että Sini päätti ryhtyä tekemään väitöskirjaa johtamisen kehittämisestä. Väitöskirjan ollessa loppusuoralla ehdotin Sinille, että tekisimme yhdessä kirjan tästä erittäin kiinnostavasta aiheesta. Tällainen ehdotus sisältää tietenkin riskejä, sillä isän ja tyttären välit voivat rikkoutua yhteisen kirjoitushankkeen myötä. Kuulumme onneksemme niihin, joiden välit vain paranivat kirjoitustyön edetessä.

 Kirjoitusprosessin myönteiseen etenemiseen varmaankin vaikutti, että meillä molemmilla oli yhteinen viesti kerrottavanamme. Sinille tämä viesti oli kirkastunut, kun hän oli haastatellut johtamisen kehittäjiä. Minun oli helppoa yhtyä Sinin ajatuksiin, omien lähes 50 vuoden aikana syntyneiden kokemusteni kautta.

 Pyrimme kirjan avulla korostamaan, ettei johtaminen ole pääosin tiedollinen asia. Sitä ei siis myöskään voi kehittää pelkästään tietoja jakamalla.

Toinen viestimme on, että jokaisen johtajan ja esihenkilön on jatkuvasti reflektoitava johtamiseen liittyviä kokemuksiaan, muutoin on vaarana, että tunteet paakkuuntuvat ja esihenkilö menettää toimintakykynsä.

Kolmanneksi haluaisimme kannustaa organisaatioita tuomaan johtamisen kehittämisen työpaikoilla työn lomassa tapahtuvaksi toiminnaksi, sillä vain näin tehden voidaan nähdä kunkin työyhteisön erityisyys sellaisena kuin se todellisuudessa esiintyy.

 

Sini Juuti Pauli Juuti

         Sini Juuti                                                                           Pauli Juuti 


KIRJAUDU
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
SEURAA MEITÄ
Facebook
Instagram
Linkedin