Etusivu > BLOGI > TARINA KIRJAN TAKANA: Big Rich Money

TARINA KIRJAN TAKANA: Big Rich Money

TARINA KIRJAN TAKANA: Suljet vain silmäsi TARINA KIRJAN TAKANA: pinnat. hankaumat TARINA KIRJAN TAKANA: Muistiinpuut TARINA KIRJAN TAKANA: Kolme sokeaa hiirtä TARINA KIRJAN TAKANA: Ei enää toistensa varjossa TARINA KIRJAN TAKANA: Olisit edes kivi TARINA KIRJAN TAKANA: Miksi? – Onnellisuusprofessori pohtii suuria kysymyksiä TARINA KIRJAN TAKANA: Isä, Siri ja Hadrianus TARINA KIRJAN TAKANA: Lintujen katselemisen taito TARINA KIRJAN TAKANA: Vapaalla tyylillä taitajaksi TARINA KIRJAN TAKANA: Big Rich Money TARINA KIRJAN TAKANA: Johtamista kehittämään TARINA KIRJAN TAKANA: Unelmalista TARINA KIRJAN TAKANA: Pidä kiinni kädestäni TARINA KIRJAN TAKANA: Ekotrippi TARINA KIRJAN TAKANA: Syli TARINA KIRJAN TAKANA: Susi joka pelkäsi pimeää TARINA KIRJAN TAKANA: Mikä mieli uskonnoissa? TARINA KIRJAN TAKANA: Credo – Tieni mystiikkaan TARINA KIRJAN TAKANA: Jostakin olen tullut Puhuttava runo Liisa Näsi: Kirjoittajan elämä Mitra Vasara: Sisäinen rauha on aina saavutettavissa Sebastian Siukonen: Elämää väreissä Vähävaraisten auttaminen on sydämen asia "Merkittävä yhteiskunnallinen ja sivistyksellinen puheenvuoro"

Katja Presnal kertoo kirjastansa "Big Rich Money – Miten tehdä yrittäjän unelmista kannattavaa liiketoimintaa" TARINA KIRJAN TAKANA -sarjassa:

Kun sain jouluyönä 2020 tylyn tekstiviestin maailman huonoimmalta pomolta, tajusin, että töihin meno oli ollut huono idea ja olisi vain pitänyt jatkaa yrittäjänä pandemiasta huolimatta. 

Olimme liikekumppanini Candice Kilpatrick Brathwaiten kanssa suunnitelleet yrittäjille suunnattua podcastia ja joulun aikana totesin, että tästähän saisi kirjoitettua kirjan ja tehtyä verkkokurssin.

Kirjoitimme Big Rich Moneyn ensin englanniksi. Kirja oli helppo kirjoittaa, koska vuodatimme siihen vuosien ammattiosaamisemme ja halusimme tehdä siitä helppolukuisen.

Halusin kirjoittaa Suomeen oman version, koska kuulen usein, että ei täällä Suomessa tuollainen amerikkalainen tapa onnistu. Kirjassa on kuitenkin suomalaisia esimerkkejä, joissa on juuri sitä samanlaista tekemisen makua, johon olen maailmalla tottunut.

Perustin ensimmäisen osakeyhtiöni 16 vuotta sitten ja sen menestyksen ansiosta maailman isoimmat yritykset alkoivat kiinnostua markkinointitavoistani – ja vaihdoinkin verkkokaupan pyörittämisen konsultointiin.

Olen auttanut yrityksiä ympäri maailmaa. Nyt haluan auttaa suomalaisia yrittäjiä, joista monilla on edellytyksiä kansainväliseen menestykseen ja toivon, että Big Rich Money saa katsomaan yrittämistä uudelta kantilta.

Olen kiitollinen yhteistyöstä Basam Booksin kanssa ja kustannustoimittajan kanssa työskentely vain vahvisti mielikuvaani tämän kirjan tarpeellisuudesta ja siitä, että Big Rich Moneyn tapaisia kirjoja tarvitaan rikkomaan syvällä olevia ennakko-oletuksia naisten menestyksestä.

Tue naisyrittäjiä, heissä on tulevaisuuden voima. 

 

Katja Presnal (kuvaaja: Kristian Presnal)

Katja Presnal (kuvaaja: Kristian Presnal)


KIRJAUDU
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
SEURAA MEITÄ
Facebook
Instagram
Linkedin