Etusivu > BLOGI > Puhuttava Runo: Läikytän vähän teetä

Puhuttava Runo: Läikytän vähän teetä

TARINA KIRJAN TAKANA: Credo – Tieni mystiikkaan "Merkittävä yhteiskunnallinen ja sivistyksellinen puheenvuoro" Vähävaraisten auttaminen on sydämen asia Puhuttava runo: Matissen kappeli Puhuttava runo: Tuhatasteinen liekki Puhuttava runo: Olen uneni vallaton valtias Puhuttava runo: Haamutiedostoja Puhuttava runo: Pyhä voima Puhuttava runo: Matkoilla, poissa Puhuttava runo: Titaanisydämen anatomia Puhuttava runo: Tietämisen hetket jättivät minut Liisa Näsi: Kirjoittajan elämä Puhuttava runo: Terve, mieli Puhuttava Runo: Läikytän vähän teetä Mitra Vasara: Sisäinen rauha on aina saavutettavissa Sebastian Siukonen: Elämää väreissä Puhuttava runo: Villit linnut olkapäillä Puhuttava runo: Diminuendo & Suru ei kuulu leikkipuistoon

Basam Booksin runoilija Petri Merenlahti esittelee Puhuttava runo -sarjan teoksia. Merenlahden oma kirja Minä yksin voin tehdä sinusta ehjän taas ilmestyi samassa sarjassa alkuvuodesta. 

Missä ihminen käy, kun hän nukkuu? Kuka hän on, millaisen kaupungin kaduilla hän kulkee, millaisissa huoneissa viettää aikaa ja kenen kanssa? Tuntevatko hänen läheisensäkin hänet lopulta vain puoliksi, ja kuuluuko tuo toinen puoli tyystin toisenlaiseen maisemaan?

Tuo toinen puoli – Jorge Luis Borgesin sanoin ”heijastusten luoma syvä harhamaailma” – on aiheena Marja Leena Viitanan kolmannessa runokokoelmassa Läikytän vähän teetä. Sen utelias uninainen vaeltaa eksyttävässä arkkitehtuurissa, josta aika on irrottanut otteensa. Siellä poismenneet nostavat yhä järvellä verkkojaan, ja sinne voi vieläkin synnyttää uusia lapsia, vaikka tämä maailma on jo täynnä.

Ajatella, että joku on kirjoittanut sieltä ihan kokonaiset muistelmat! Ja vielä niin todentuntuisesti.Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
EUR19,90
KIRJAUDU
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
SEURAA MEITÄ
Facebook
Instagram
Linkedin