SULJE VALIKKO

avaa valikko

Etusivu > KIRJAT

Ab urbe condita. XXIII : Karthagon Hannibal Cambaniassa
27,90 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
250 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Karthagon Hannibal Campaniassa on jatkoa puunilaissodasta kertoville Karthagon Hannibal Rooman porteilla ja Karthagon Hannibal lähtee sotaan teoksille.

Karthagolainen sotapäällikkö Hannibal suunnittelee kauhun valtaan joutuneen Rooman kaupungin valtaamista mutta tarvitsee siihen muiden italialaiskaupunkien tukea. Hänen aikomuksenaan on saada luonnon suosiman Campanian rannikon vauraat kaupungit luopumaan Roomasta keinolla millä hyvänsä. Oveluudestaan kuulu Hannibal aiheuttaa suurta kuohuntaa asukkaiden keskuudessa. Onnistuuko Hannibal pyrkimyksissään, ja löytyykö katkeria tappioita kokeneesta Roomasta voimaa ja rohkeutta nousta puunien uhkaa vastaan?

Titus Livius (n. 59 eKr. −17 jKr.) on Rooman tasavallan loppuajan ja keisarikauden alun suurin historiankirjoittaja. Hän on tallentanut valtavaan latinankieliseen historiateokseensa Ab urbe condita Rooman historian kaupungin syntymästä omaan aikaansa asti. Karthagon Hannibalia vastaan käydyn, koko silloista maailmaa järkyttäneen toisen puunilaissodan (218−202 eKr.) dramaattisia tapahtumia hän on kuvannut 142 kirjaa käsittävän teoksensa kymmenessä kirjassa (21.−30.).

Tuote ei tilattavissa.
Ab urbe condita. XXIII : Karthagon Hannibal Cambaniassazoom
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789527240328
Kieli:
Suomi
Mukana kampanjoissa:
KIRJAUDU
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
SEURAA MEITÄ
Facebook
Instagram
Linkedin