SULJE VALIKKO

avaa valikko

Etusivu > KIRJAT

Kustantaja:
Sivumäärä:
400 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Painos:
2. uud. p.
Julkaisuvuosi:
Persialaisen 1200-luvun suufimystikon mestariteos on yksi maailmankirjallisuuden väkevimpiä ja kaunopuheisimpia allegorioita Jumalan rakastajan tiestä kuninkaansa luo. Kun kaikki maailman linnut kokoontuvat ja huomaavat että heiltä puuttuu kuningas, harjalintu lupaa johdattaa heidät suuren ja voimakkaan Simurghin luo.

Lintuparven alkuinnostus vaihtuu pian epärointiin: satakieli ei raaski luopua rakkaasta ruusustaan, riikinkukko tyytyisi portinvartijan koppiin, eikä ankka, puhdas- mielinen askeetti, voi elää ilman vettä. Ennen kuin päästään lähtemään, harjalinnun on kumottava verukkeet opettavaisin tarinoin, joissa huumori ja satiiri yhdistyvät syvälliseen, mystiseen kauneuteen. Näin muodostuva kaleidoskooppikuva kertoo- kin meistä ihmisistä: mitkä ovat meidän verukkeemme olla lähtemättä matkaan kohti sitä ainoata todellista päämäärää, joka ihmisellä voi olla?

Lintujen matka jatkaa professori Jaakko Hämeen-Anttilan innostavaa hanketta suomentaa alkuteksteistä persialaisen kulttuurin tärkeimmät kirjalliset aarteet.

Tuote ei tilattavissa.
Lintujen matkazoom
Näytä kaikki tuotetiedot
KIRJAUDU
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
SEURAA MEITÄ
Facebook
Instagram
Linkedin