SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Etusivu > KIRJAT

Pahuuden akselilla : Bazian Prudens: murtunut sotilas
29,90 €
Kustantaja:
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Saddam Husseinin armeijan sotilaan poika ottaa elämänsä ensiaskeleet 1990-luvun Janakkalassa. Perhe on saapunut Suomeen seitsemän vuoden pakomatkan jälkeen. Pakomatkalle on lähdetty, koska isä on toiminut salaa Saddam Husseinia vastaan välittämällä tietoja hyökkäyksistä kurdisotilaille, peshmergoille. Vaikka ensimmäisiin vuosiin Suomessa mahtuu iloa ja hyviä hetkiä, jättävät vanhempien kohtaamat kauhut jälkensä myös lapsiin.

Kun isä päättää muuttaa perheen takaisin Irakiin, levottomuuksien keskelle, on kulttuurishokki valtava. On opittava jälleen uusi kieli, uudet tavat sekä elämään jatkuvan pelon kanssa. Lopulta Bazian löytää kuitenkin paikkaansa ja ajautuu töihin Naton joukkoihin, sotilaaksi Irakin sodan jälkimaininkeihin.

Vuosia myöhemmin Suomeen palaa murtunut mies. Sodan kauhut, huonot valinnat ja yritys elää toisten asettamia tavoitteita todeksi saavat mielen järkkymään ja sirpaloitumaan.

Kirjassa käsitellään sodan kauhuja, juurettomuutta ja yksinäisyyttä, tunnekylmyyttä, mielivaltaista toimintaa, väkivallan ja kuoleman äärellä elämistä, selviytymistä. Perheväkivalta, ylisukupolviset sotatraumat, koulukiusaaminen, sotilaana toimiminen, hyväksynnän etsintä, pakkoavioliitot, kunnia ja häpeä pakottavat pysähtymään arvojen, anteeksiantamisen ja oman ihmiskäsityksen tutkimisen äärelle.

Tuote ei tilattavissa.
Pahuuden akselilla : Bazian Prudens: murtunut sotilaszoom
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789523791817
Kieli:
Suomi
KIRJAUDU
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
SEURAA MEITÄ
Facebook
Instagram
Linkedin