SULJE VALIKKO

avaa valikko

Etusivu > KIRJAT

Olisit edes kivi
22,90 €
Kustantaja:
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Olisit edes kivi on runokokoelma, jossa lyhytproosan ja runouden keinot yhdistyvät taidokkaasti.

Kokoelman maailma on todellisuudesta vieraantunut, kuin makaaberi satu, jolta odotetaan heräämistä. Runojen tapahtumat alkavat usein arkisista asioista ja mietinnöistä, mutta niissä on koko ajan läsnä unenomainen taajuus. Runojen puhujat etsivät toistuvasti ratkaisua tilanteisiinsa - olkoon puhujan ongelma sitten mykkä papukaija tai itkuradio, josta kuuluu kaikkea muuta kuin itkua.

Tummanpuhuvasta tyylistä huolimatta runoissa on herkkyyttä. Jalavan kaunis ja visuaaliskielellinen ilmaisu pehmentää synkkiäkin aiheita ja lopussa palkitsee lukijansa.

"Olisit edes kivi kuljettaa lukijaa villillä tavalla – papukaijoja ja puskatraktoreita oppii katsomaan uudesta kulmasta. Teos avaa mahdollisuuksia toisenlaisille aluille." (Tuomas Aitonurmi, Runografi)

Heikki Jalava (s. 1988) on Helsingissä asuva runoilija. Olisit edes kivi on hänen toinen kokoelmansa. Jalavan aiemmin julkaistu esikoiskokoelma Maailma on jälleen vieraampi
(SanaSato 2012) oli ehdolla Tiiliskivi-kirjallisuuspalkinnon voittajaksi vuonna 2012. Jalava on esiintynyt myös paljon lavarunoustapahtumissa ja tekee stand up -komiikkaa, jossa
hyödyntää runouden keinoja.

Tuote ei tilattavissa.
Olisit edes kivizoom
KIRJAUDU
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
SEURAA MEITÄ
Facebook
Instagram
Linkedin