SULJE VALIKKO

avaa valikko

Etusivu > KIRJAT > Itseapukirjallisuus

Elinvoimainen vuosi : kuinka tukea terveyttä kiinalaisen lääketieteen ja yin-joogan keinoin
24,90 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
220 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Yhteytesi luontoon, omaan kehoon ja mieleen on terveytesi perusta. Joogaopettaja ja Shiatsu-hoitaja Minna Anderssonin teos Elinvoimainen vuosi ammentaa kokonaisvaltaista hyvinvointia perinteikkäästä kiinalaisesta lääketieteestä ja yin-joogasta, ja tarjoilee sen päivittäiseen arkeen sopivina palasina vuodenaikojen mukaan laadittujen ohjeistusten ja helppojen yin-joogaharjoitusten avulla.

Kiinalainen lääketiede uskoo erilaisten hoitomenetelmien (mm. akupunktio), yrttilääketieteen, ravinto-opin, elintapaohjeiden ja mieli- ja kehoharjoitusten olevan avainasemassa tasapainoisen kehon saavuttamisessa. Tasapainoisessa kehossa elämänenergia, Chi, virtaa vapaasti, mieli voi hyvin ja tunteet ovat harmoniassa. Yin-jooga on taolaisesta joogasta nykypäivään kehittynyt, kehoa hoitava ja vahvistava harjoitus, joka anatomisten hyötyjen ohella rauhoittaa mieltä, rentouttaa hermostoa sekä auttaa kohtaamaan ja käsittelemään tunteita ja ajatuksia.

Ulmanen on hoitanut oman terveytensä kuntoon näiden menetelmien avulla. Siitä innostuneena hän jatkoi opintojaan itsenäisesti ja erilaisissa koulutuksissa. Myöhemmin hän kehitti GroundingYin -joogahoidon, jossa yin-joogan asanoihin yhdistyy energiakanavien ja akupisteiden käsittely. Menetelmää hän kouluttaa nyt myös muille Suomessa ja Englannissa.

Tuote ei tilattavissa.
Elinvoimainen vuosi : kuinka tukea terveyttä kiinalaisen lääketieteen ja yin-joogan keinoinzoom
Näytä kaikki tuotetiedot
KIRJAUDU
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
SEURAA MEITÄ
Facebook
Instagram
Linkedin