Gnosis vuoden rajatietokirjaksi 2019!

Pentti Tuomisen teos Gnosis - Löytyretkiä (Basam Books 2019) sisimpään itseen on voittanut Ultra-lehden järjestämän Vuoden Rajatieto kilpailun. Yleisöäännistyksen suosikiksi äänestettiin Mika Nikkilän Suomen aavemetsästäjät (Basam Books 2019).

Astrologi Seppo Tanhua valitsi Vuoden Rajatietokirjaksi Pentti Tuomisen teoksen Gnosis - Löytöretkiä sisimpään itseen. - Tässä kirjassa minua kiehtoi erityisesti se valoisa näkökulma, jota tämä kirja tuo uskontojen historiasta, jossa ei ole niin sanottua uskonnollista elementtiä matkassa.

Yleisön suosikiksi nousi Mika Nikkilän Suomen aavemetsästäjät (Ääniä 57,6 %) Kakkossijan sai Asta Swanin Tähdistä tippuneet (Ääniä 10,1 %) Kolmas Pentti Tuomisen Gnosis - Löytöretkiä sisimpään itseen (Ääniä 8,6 %)

Gnosis - Löytöretkiä sisimpään itseen

Kirja kertoo mystisen alkutiedon (gnosiksen) matkasta muinaisen Egyptin mysteerikouluista Mesopotamian, Intian ja Lähi-idän uskontoihin ja antiikin filosofien ajatteluun sekä esoteeristen veljeskuntien rituaaleihin aina meidän päiviimme saakka. Saamme vastauksen kysymykseen, miksi Jeesuksen opettama gnosis on karsittu Uudesta testamentista. Saamme myös aihetta ihmetellä, miksi suurissa maailmanuskonnoissa kansalle ei kerrota kaikkia niitä vastauksia, joita heidän mystikkonsa ovat löytäneet ihmiskunnan perimmäisiin kysymyksiin. Kirjan päättää sulatteluosuus, jossa palapelin palaset loksahtavat kohdalleen.

Suomen aavemetsästäjät

Oletko sinä kohdannut yliluonnollisia ilmiöitä? Olet tai et, tämä kirja saattaa muuttaa täysin käsityksesi elämästä kuoleman jälkeen. Haluatko tietää mitä tapahtui esimerkiksi Lapinlahden vanhassa mielisairaalassa tai Kytäjän kartanossa? Kirjan mukana pääset niiden ohella myös Hämeen linnan, Hatanpään kartanon ja yli kahdenkymmenen muun paikan tapahtumiin ilman, että joudut itse kokemaan paikan päällä sitä jännitystä ja kauhua, joka kirjassa hyvin nousee esiin. Luettuasi kirjan tiedät käytännönläheisesti, millaista on suomalaisen aavetutkijan elämä.

Tähdistä tippuneet

Tähän kirjaan on koottu suomalaisten kosmisia kokemuksia ufoista ja kohtaamisista 
vieraan sivilisaation edustajien kanssa. Kirja kertoo näiden kosmisten kokemusten merkityksestä ja vaikutuksesta kokijalle. Miten kokemukset ovat muuttaneet ajattelua, toimintaa ja uskomuksia. Mitä yhtäläisyyksiä kokemuksilla on ja miten ne ovat vaikuttaneet ihmisen elämään. Kirja tempaa mukaansa myös sellaisen lukijan, jolla ei ole omakohtaisia kokemuksia aiheesta ja antaa vertaistukea kaikille niille, jotka ovat kokeneet jotain selittämätöntä.