Vastoinkäymiset voimavaraksi — Antiikin oppeja vaikeuksien voittamiseksi

Holiday, Ryan ; Immonen, Antti
Nimeke: Vastoinkäymiset voimavaraksi — Antiikin oppeja vaikeuksien voittamiseksi
Tekijät: Holiday, Ryan (Kirjoittaja)
Immonen, Antti (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523791633
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Tulossa 15.9.2021
Ilmestymispäivä: 15.9.2021
Hinta: 15,90 € (14,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Kirjat
Itseapukirjallisuus
Yhteiskunta, filosofia, taide
Kirjat A-Ö
E-kirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: stoalaisuus, itseapu (psykologia), elämänfilosofia
Pehmeäkantinen kirja, 2021

29,90 €

Vastoinkäymiset voimavaraksi on yli miljoona kappaletta myynyt kansainvälinen menestysteos, joka on inspiroinut lukuisia eri alojen menestyjiä, kuten Arnold Schwarzeneggeria ja muusikko LL Cool J:tä sekä urheiluvalmentajia ja yritysjohtajia.

Vastoinkäymiset voimavaraksi perustuu antiikin ajan stoalaiseen filosofiaan, jonka mukaan elämässä kohdatut vastoinkäymiset eivät ole pelkästään haittoja, vaan niiden avulla voi kehittää itseään ja avata uusia mahdollisuuksia. Vaikeudet kannattaa mieltää tilaisuuksiksi tulla paremmaksi, vahvemmaksi ja kyvykkäämmäksi.

Holiday kertoo teoksessa helppotajuisesti tarinoita tunnetuista historian hahmoista, jotka ovat selvinneet vastoinkäymisistään voittoisasti stoalaisten ajattelijoiden oppien avulla. Antiikin filosofien Marcus Aureliuksen ja Epiktetoksen lisäksi sellaisia ovat muun muassa John D. Rockefeller, Amelia Earhart ja Ulysses S. Grant - puhumattakaan sellaisista nimistä kuin Thomas Edison, Steve Jobs, Margaret Thatcher ja Barack Obama.

Ryan Holiday on yhdysvaltalainen yritysvalmentaja ja kirjailija, joka on avustanut myös lukuisia tunnettuja lehtiä, kuten Forbesia, The Huffington Postia ja The Guardiania. Vastoinkäymiset voimavaraksi nousi 2019 The Wall Street Journalin bestsellerlistan ykköseksi.


Suosittelemme myös