Suurten muutosten pieni kirja

Edelmann, Serafiina
Nimeke: Suurten muutosten pieni kirja
Tekijät: Edelmann, Serafiina (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523792012
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 25.1.2022
Ilmestymispäivä: 25.1.2022
Hinta: 24,90 € (22,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Kirjat
Tulossa
Itseapukirjallisuus
Kirjat A-Ö
Syksy 2021
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: hypnoterapia aivot aivojen muovautumiskyky neuroplastisuus neurobiologia hermosolu neuroni synapsi hermosto elämänhallinta stressinhallinta
Olet mitä ajattelet, mutta ovatko ajatuksesi totta?

Entä jos luulet että asiat ovat jotenkin huonommin kuin ne ovatkaan ja turhaan stressaat itseäsi? Sujuuko asiat paremmin kun olet positiivisella mielellä ja ajattelet että kaikki sujuu hienosti? Onko sinulla virheellisiä kuvitelmia rakkauteen, rahaan tai omiin mahdollisuuksiin tai kykyihisi liittyen? Miksi toiset ihmiset aina tuntuvat onnistuvan kaikessa ja näyttää siltä että he ovat onnekkaita ja saavat aina positiivisimman lopputuloksen elämäänsä ja kaikki vain soljuu helposti ja iloisesti eteenpäin?

Aivoja voi huijata ajattelemaan positiivisemmin ja toteuttamaan elämässä turvallisuuden tunnetta kokien uusia asioita jotka rikastuttavat elämäämme monella eri tasolla ja vievät meitä eteenpäin rohkeasti kohti omia unelmiamme, mitä ikinä ne ovatkaan.

Rajoittavat ajatukset ja virheelliset ajatukset omista kyvyistämme tai mahdollisuuksistamme ovat yksi suurimpia syitä siihen että emme elä unelmiemme mukaisesti, onnellisena, hyvinvoivana ja sellaista elämää kuin oikeasti haluamme elää. Niiden toteuttamiseen ei tarvita kuin tieto siitä miten se tehdään ja päätös tehdä muutos. Tämä kirja selittää sinulle mistä tässä muutoksessa on kyse ja kuinka helppoa se on. Pystyt kirjan luettuasi tekemään muutoksia itsenäisesti. Muutoksen tekoon menee n.4vk jona aikana teet kirjassa olevan helpon harjoituksen. Kirja sisältää harjoituksia erilaisiin elämäntilanteisiin sopimaan ja jos et löydä itsellesi sopivaa harjoitusta kirjassa kerrotaan myös kuinka voit tehdä ihan omanlaisesi tehokkaan harjoituksen jotta voit elää vapaana sinua rajoittavista vääränlaisista uskomuksista ja saavuttaa omat unelmasi helposti

Kirjan kirjoittaja on Kliiniseksi hypnoterapeutiksi Lontoossa (2015) kouluttautunut Serafiina Edelmann joka on luonut useita uusia menetelmiä auttaa ihmisiä erilaisissa kiperissä elämäntilanteissa, käyttäen hyväksi mielen voimaa, ja kunkin omaa kykyä omaksua uudenlaisia tapoja ajatella itsestään ja omista mahdollisuuksistaan. Kaikki Edelmannin harjoitukset pohjautuvat itsensä rakastamiseen ja kunnioittamiseen terveällä ja lempeällä tavalla. Mieli hakee kullekin parhaan lopputuleman. Erilaiset menetelmät kehittyivät asiakastyötä tehdessä sillä Edelmann tähtää asiakkaiden kanssa aina siihen että asiakas ei tarvitsisi häntä vaan pärjää omin voimin eteenpäin saatuaan riittävästi työkaluja ja tukea hypnoterapiasta. Serafiina Edelmann on luennoinut Suomessa sekä ulkomailla (Lontoo, Amsterdam.) menestyksestä ja omien unelmien saavuttamisesta ja siitä kuinka helppoa se on kun tietää miten. Hän on uuden sukupolven ”mind trainer” joka uskoo että mielen voimalla voimme muuttaa elämässämme mitä ikinä haluamme, kaikki tieteeseen perustuen. Eikä sen tarvitse olla vaikeaa!


Suosittelemme myös