Sisäisen orvon viisaus — Kuinka löydän kotiin

Kuurne, Kaisa; Kuurne, Simo; Majaniemi, Ina
Nimeke: Sisäisen orvon viisaus — Kuinka löydän kotiin
Tekijät: Kuurne, Kaisa (Kirjoittaja)
Kuurne, Simo (Kirjoittaja)
Majaniemi, Ina (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789527240267
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 31.8.2020
Ilmestymispäivä: 31.8.2020
Hinta: 24,90 € (22,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 250
Tuoteryhmät: Kirjat A-Ö
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Sisäisen orvon viisaus on ainutlaatuinen esitys hylätystä sisäisestä lapsesta, jonka hyväksyvästä
kohtaamisesta avautuu luonnollisesti uusiutuva elämä. Isän ja tyttären yhdessä kirjoittama kirja tarkastelee hylätyn kokemuksen merkitystä monipuolisesti ihmislajin ja yksilön historian, mielen, kehon ja sosiaalisten suhteiden näkökulmista. Se avaa yleisimpiä tiedostamattomia toimintamalleja eli onnenohjelmia, joiden avulla ihminen alitajuisesti tavoittelee turvallisuutta, hyväksyntää ja rakkautta.

Miten toimintamallit syntyvät? Miten ne vaikuttavat elämässämme? Ja mitä tapahtuu, kun jokin malleista kriisiytyy? Teoksen runsaat harjoitukset ohjaavat tutkimaan, miten sisäisen orvon asetelmat ilmenevät omassa elämässä. Ne auttavat lukijaa kohtaamaan kipeitä kokemuksia ja torjuttuja itsen osia inhimillisesti ja myötätuntoisesti. Näkyväksi tuleminen auttaa luomaan itseä kunnioittavia toimintamalleja, jotka avautuu kohti hyväksyvää läsnäoloa, rohkeaa uusiutumista ja sisäisesti kestävää viisautta. Orvon kokemuksen alla odottaa rakkaus ja paluu kotiin.

Kaisa Kuurne on sosiologi ja sosiaalisen hyvinvoinnin tutkimuksen dosentti, joka on tutkinut elämän murtumia ja kuulumisen kysymystä. Hän opiskelee arkkityyppistä psykologiaa Dr. Clarissa Pinkola-Estesin oppilaana ja ohjaa yksilöitä ja ryhmiä rohkeaan uusiutumiseen. Hän on joogaopettaja ja opiskelee joogaterapiaa.

Simo Kuurne on erikoislääkäri ja terapeutti, joka on vuosikymmenten ajan hoitanut stressistä ja
elämänkriiseistä kärsiviä ihmisiä uusiutuvaan läsnäoloon. Hän on kehittänyt ja vetänyt dialogisia ja toiminnallisia hiljaisuuden retriittejä sekä toiminut mentorina lukuisissa kasvuprosesseissa yksilöille ja yhteisöille.


Suosittelemme myös