Nyt riittää! — Kuinka uusliberalismi tuhoaa ihmiset ja luonnon

Stalsberg, Linn; Kanerva, Kaisa
Nimeke: Nyt riittää! — Kuinka uusliberalismi tuhoaa ihmiset ja luonnon
Tekijät: Stalsberg, Linn (Kirjoittaja)
Kanerva, Kaisa (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523791664
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Tulossa 1.7.2021
Ilmestymispäivä: 1.7.2021
Hinta: 15,90 € (14,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Kirjat
Yhteiskunta, filosofia, taide
Kirjat A-Ö
E-kirjat
Kirjastoluokka: 36.6 Kansainvälinen talous. Maailmankauppa
Avainsanat: talous, liberalismi
Pehmeäkantinen kirja, 2021

26,90 €

Monet meistä potevat jatkuvaa stressiä ja tuntevat olevansa ikuisessa kilpailussa muiden ihmisten kanssa. Tämä on seurausta siitä, että olemme eläneet ja hengittäneet uusliberalismia 40 vuoden ajan. Meidät on jätetty yksin kamppailemaan aikamme suurimpien ongelmien, ilmastonmuutoksen ja epätasa-arvon kanssa, jotka uusliberalismi on aiheuttanut.

Nyt riittää. Meidän täytyy löytää tie ulos yhdessä. Norjassa valtavan mediakeskustelun aikaansaanut pamfletti hahmottelee suuntaviivoja kohti parempaa ja inhimillisempää tulevaisuutta.

Linn Stalsberg (s. 1971) on norjalainen, maineikkaasta London School of Economics and Political Science -yliopistosta valmistunut sosiologi, toimittaja, kolumnisti, kirjailija ja kääntäjä, joka osallistuu aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun Norjassa. Hän on työskennellyt mm. Norjan yleisradioyhtiölle (NRK), Norjan Amnestylle sekä Dagbladet-, Verdens Gang- ja Klassekampen-lehdille. Stalsberg on aiemmin kirjoittanut ja toimittanut kirjoja norjaksi Tobinin verosta, kehitysmaiden velasta, sodan säännöistä ja naisten tasa-arvosta.


Suosittelemme myös