Mielen pelikirja — Valmentava johtaminen urheilusta bisnekseen

Pasanen, Katja
Nimeke: Mielen pelikirja — Valmentava johtaminen urheilusta bisnekseen
Tekijät: Pasanen, Katja (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523780057
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 15.8.2020
Ilmestymispäivä: 15.8.2020
Hinta: 26,90 € (24,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 250
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: Mielen pelikirja, ajanhallinta, mentaalivalmentaja, tavoite, urheiluvalmennus, valmennus, valmennusmenetelmät, yritysvalmennus
Mielen pelikirja antaa työkalut arkeen miten valmennat ihmistä riippumatta ympäristöstä ja miten saat parhaan esille itsestästi ja tiimistäsi!

Ei ole yhtä tapaa valmentaa, vaan jokaisella valmentajalla on omansa. Mitä korkeammalla tasolla urheillaan, sitä pienemmät ovat lajitaidolliset erot ja henkisten vahvuuksien hyödyntäminen korostuu. Riippumatta siitä, haluatko työkaluja tavoitepolulle, ajanhallintaan tai oman motivaation tarkasteluun, saat askelmerkit tästä kirjasta. Käytännönläheinen ja ihmisläheinen teos sopii niin urheiluvalmennukseen kuin yritysjohdolle.

Katja Pasanen on kannustava mentaalivalmentaja, joka saa valmennettavastaan parhaat ominaisuudet esille. Katjalla on vahva kokemustausta urheilun puolella, minkä lisäksi hän on kouluttautunut muun muassa terveydenhuollon, psykologian ja johtamisen saralla rakentaen itselleen kattavan asiantuntemuksen valmentamiseen.

Pasanen on toiminut Suomessa ja ulkomailla työskentelevien pelaajien mentaalivalmentajana. Parhaillaan hän toimii HPK:n naisten jääkiekkojoukkueen päävalmentajana ja luennoi päätyön rinnalla itsensä johtamisesta.


Suosittelemme myös