Kohtaamisen voima — Sosiaalipedagogin elämä ja teokset

Kurki, Leena
Nimeke: Kohtaamisen voima — Sosiaalipedagogin elämä ja teokset
Tekijät: Kurki, Leena (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523791275
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Tulossa 15.9.2021
Ilmestymispäivä: 15.9.2021
Hinta: 15,90 € (14,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Kirjat
Itseapukirjallisuus
Kirjat A-Ö
E-kirjat
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
Avainsanat: muistelmat, sosiaalipedagogiikka, yliopisto
Pehmeäkantinen kirja, 2021

26,90 €

Kuinka eletty elämä muovaa tieteilijän ajattelua? Suomalaisen sosiaalipedagogiikan tienraivaaja Leena Kurki valottaa muistelmateoksessaan, kuinka hänen elämänkokemuksensa ovat vaikuttaneet hänen akateemiseen ymmärrykseensä.

Esiin piirtyy tarina, jota rytmittävät intohimoinen löytämisen ilo, ystävyys ja henkisyys - mutta myös yksinäisyys, kärsimys sekä hankaluudet yliopistomaailmassa. Latinalaisen Amerikan, Intian ja jesuiittaveljeskunnan kautta kulkeva matka kiteytyy kokonaisvaltaiseksi kasvatusajatteluksi, jonka johtotähtenä on ajatus inhimillisestä, hellästä ja aistiherkästä ihmisestä.

Dosentti Leena Kurki on opettanut ja tutkinut kasvatustieteitä, yhteiskuntatiedettä ja sosiaalipedagogiikkaa pääasiassa Oulun ja Tampereen yliopistoissa. Hänet tunnetaan ennen kaikkea personalistisen sosiaalipedagogiikan kehittäjänä. Kansainvälisesti laajasti verkottunut Kurki on suomalaisen sosiaalipedagogiikan uranuurtajia, joka on tuonut Suomeen monia täällä aiemmin tuntemattomia käsitteitä ja käytäntöjä: sosiokulttuurinen innostaminen, väittely opetusmenetelmänä, yliopistojen vapaaehtoistyö.


Suosittelemme myös