Henkistä hyvinvointia viisailla valinnoilla — Opas ja harjoituskirja

Närhi, Sirpa
Nimeke: Henkistä hyvinvointia viisailla valinnoilla — Opas ja harjoituskirja
Tekijät: Närhi, Sirpa (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527240779
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 15.10.2019
Ilmestymispäivä: 15.10.2019
Hinta: 30,00 € (27,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 200
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Materialistiset asiat voivat olla kunnossa, ja silti tunnet, että sinulta puuttuu jotain. Henkisyys voi olla se tärkeä puuttuva palanen. Henkisyyden toteuttaminen ei vaadi mitään uskontoa, eikä se sisällä mystiikkaa. Liika materialismi ja keskittyminen siihen voi aiheuttaa monenlaista pahoinvointia. Henkisyyden toteuttaminen voi muuttaa elämäsi ja parantaa ongelmasi ja jopa sairautesi.

Sirpa Närhen jatkuvan opiskelun ja tutkimisen myötä kirjaan on valikoitunut työkaluja, joista nykyään löytyy jo tutkittua tietoa ja näyttöä niiden toimivuudesta. Kirjan esittelemillä harjoituksilla monet Sirpan hyvinvointiryhmissä käyneet ihmiset ovat saaneet apua oman henkisen tiensä varrella.

Sirpa Närhi on Hyvän Elämän Valmentaja, joka on syntynyt Helsingissä ja asunut Espanjan Aurinkorannikolla lähes 10 vuotta. Sirpa ohjaa erilaisia hyvinvointiin liittyviä ryhmiä, joissa hyvinvoinnin monet osa-alueet ovat mukana. Hän on myös tehnyt radio-ohjelmia hyvinvointiaiheista usean vuoden ajan sekä kirjoittaa lehteen hyvinvointipalstaa. Sirpa Närhi on opiskellut hyvinvointiin liittyviä asioita jo nuoresta lähtien ja noudattaa kirjan esittämää elämäntapaa.


Suosittelemme myös