Energian johtaminen — Kohti uusiutuvaa organisaatiota

Salonen, Eveliina
Nimeke: Energian johtaminen — Kohti uusiutuvaa organisaatiota
Tekijät: Salonen, Eveliina (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527337776
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 30.8.2020
Ilmestymispäivä: 30.8.2020
Hinta: 26,90 € (24,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: energia, inhimillinen vuorovaikutus, kvanttiteoria, organisaatio, sisäinen prosessi, systeemiajattelu, tulevaisuus, uusiutuminen
Tulevaisuutemme riippuu siitä, kuinka ratkaisemme energiaan liittyvät kysymykset. Näin on myös organisaatioiden tasolla. Organisaation menestyksen ratkaisee kyky johtaa energiaa. Mutta mistä organisaation energia muodostuu? Ja miten johtaa omaa ja muiden energiaa?

Tämä teos avaa näkemyksiä organisaatiota hallitsevan energian olemukseen sekä siihen, miten siihen voi vaikuttaa. Kvanttiteorian mukaan energia on systeemien vuorovaikutusta. Energian johtaminen on siis systeemiajatteluun perustuvaa moninaisten toisiinsa vaikuttavien suhteiden johtamista. Kirjan keskiössä ovat yksilön sisäiset prosessit ja inhimillinen vuorovaikutus. Sen lisäksi kirjassa tarkastellaan suhteitamme erilaisiin asioihin ja ilmiöihin, kuten mm. aikaan ja suorittamiseen.

Teos antaa työkaluja uusiutumiseen sekä itsensä ja muiden johtamiseen johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille kaikenkokoisissa organisaatioissa niin yksityisellä, julkisella kuin kolmannellakin sektorilla.


Suosittelemme myös