TRUE WISDOM -valmennuskortit

Elämä on matka kohti omaa viisautta -valmennuskortit ilmestyvät syksyllä 2018

Tuotepaketti sisältää:
 

30 valmennuskorttia, 7 teemaa. Jokaisesta kortista löytyvät alustus teeman aiheeseen, valmennusharjoitus sekä uniikki symboli.

Kirja, jossa ohjeita ja ideoita korttien käyttöön, taidetehtäviä, meditaatioita valmennuksen tueksi sekä päiväkirjasivut omia ajatuksiasi varten.

Korttien teemat:
  • MUUTOS & MANIFESTOINTI
  • TERVEYS & TASAPAINO
  • IHMISSUHTEET & RAKKAUS
  • RUNSAUS & VAPAUS
  • HYVÄ MINÄ
  • MINÄ OLEN
  • JOKERI -KORTIT
Miten TODELLINEN VIISAUS™ -valmennuskortteja käytetään:
 

TODELLINEN VIISAUS™-valmennuskortit ovat upea apuväline sinulle, joka haluat nostaa pintaan omaa korkeinta viisauttasi syvältä alitajunnastasi ja omasta ytimestäsi. TODELLINEN VIISAUS™-valmennuskortit ovat suunniteltu toimimaan henkilökohtaisena valmentajanasi kasvamisessasi kohti sinun omaa ydintäsi ja täyttä potentiaaliasi. Korttien avulla voit haastaa mieltäsi toimimaan tehokkaammin ja selkeämmin sekä purkaa rajoittavia uskomuksiasi ja pelkojasi. Kortteja käyttämällä ymmärrät selkeämmin energian kulkua, syvennät itsetuntemustasi sekä oivallat ajatustesi ja valintojesi merkityksen omassa henkilökohtaisessa kasvussasi.

Korttien avulla voit suunnitella itsellesi usean viikon tai jopa kuukauden mittaisen valmennuksen tai nostaa kortteja tukemaan tämän hetkistä elämäntilannettasi. Kortit kulkevat helposti mukana, missä liikutkin ja ovat helppoja käyttää.

TODELLINEN VIISAUS™ -valmennuskortteja voit käyttää myös yhdessä kumppanisi tai ystäviesi kanssa ja ne toimivat loistavasti myös ammattilaisen työvälineenä.

TODELLINEN VIISAUS™-valmennuskorteissa käytettävät menetelmät pohjatuvat ratkaisukeskeiseen valmennukseen, NLP:n, taide-terapiaan, mindfulnessiin sekä erilaisiin rentoutustekniikoihin.

TERVETULOA MATKALLE KOHTI SINUN TODELLISTA VIISAUTTASI!

Katso tuotetiedot tästä.