Elena Gushchina: Magneettinen vetovoima

Tämä on näyteluku kirjasta Olen magneetti. 

Kuten tiedät, magneetti vetää puoleensa vastapuoltaan ja hylkii itsensä kaltaista napaa. Kutsuessamme itseämme magneetiksi tarkoitamme, että magneetin puoleensavetävät ominaisuudet tulevat todeksi meissä vetovoiman lain myötä Vetovoiman laki vetää puoleensa asioita magneetin tavoin ulottuen maailmankaikkeuden kauimmaisiin kolkkiin ja luo olosuhteet, jotka ovat samankaltaisia ajatustemme värähtelytason kanssa. Kaikki asiat tulevat elämäämme magneettisen kanavan kautta, ja jokaisella ihmisellä on kyky hallita omaa elämäänsä ja tietoisesti vetää puoleensa positiivisia muutoksia.

Aivojemme mahdollisuudet ovat rajattomat; aivot ovat väkevä ja voimallinen luoja, joka tuottaa ja lähettää sähkömagneettisia aaltoja meitä ympäröivään maailmaan. Ajatukset ovat sähkömagneettisia impulsseja, jotka luovat värähtelytasonsa kaltaisia lopputuloksia. Ajatuksen voima muuttuu aalloksi, joka puolestaan muuttuu materiaksi tai energiaksi. Ajatukset johtavat aineelliseen ilmentymiseen ja rakentavat todellisuutta, ja siten ne ovat jatkuvassa vuorovaikutuksessa materiaalisen maailman kanssa. Mitä enemmän huomiota ja energiaa annamme ajatukselle, sitä varmemmin ne myös toteutuvat todellisuudessamme. Luomme elämämme, olosuhteemme ja maailmamme ajatuksen voiman värähtelytasolla. Jos pyrit kohti kuuluisuutta, vaurautta, menestystä ja arvonantoa, tulet saavuttamaan tavoitteesi. Jos toivot jotain aineellista tai haluat kohdata oikeita ihmisiä oikeaan aikaan luodaksesi ihanteelliset olosuhteet elämällesi, tulet saamaan tämän kaiken.

Jos asenteemme on oikea, voimme ulottaa magneettisen voimammemyös meitä ympäröiviin esineisiin. Näin vedestä voi tulla parantavaa, korurasia toteuttaa sinne paperilapuille kirjoitetut, piilotetut toiveet ja lempiasusi takaa esityksesi menestyksekkyyden. Esimerkiksi kivi, joka muistuttaa mukavista hetkistä meren rannalla, tai tunnearvoltaan tärkeä rannekoru muuttuu onnenamuletiksi, joka auttaa toiveidemme toteuttamisessa.

Voit alkaa harjoittaa tätä tämän kirjan avulla, jota pidät nyt käsissäsi. Kirja on ladattu rakkauden voimalla. Anna tämän hyväntahtoista magnetismia uhkuvan kirjan olla oppaana sekä tuleville sisäisille muutoksillesi että intohimojesi toteutumiselle todellisuudessa. Valo ja luomisvoima tulevat tämän kirjan kylkiäisinä ja rohkaisevat sinua toteuttamaan unelmiasi. Kirja ikään kuin hengittää itseluottamusta ja kiitollisuutta; sielun musiikki, ehdoton rakkaus ja elämänilo asuvat sen kansien välissä. Värähtelytasonsa ansiosta kirja kulkee oppaana tunteiden harmoniaan – sinne, missä luova voima ja onni asuvat. 

Kirjasta tulee henkilökohtainen voimanlähteesi. Voit laittaa sivujen väliin vaikkapa kuvan rantatalosta tietäen, että se tullaan lataamaan rakkauden voimalla. Tietäessäsi, että toiveesi on sopusoinnussa maailmankaikkeuden ytimen kanssa, voit luottaa siihen, että tulevat saavutuksesi ovat turvassa, ja uskoa, että toivomasi asiat kyllä tapahtuvat ajallaan. Kirjan oppien myötä alat kokea rakkautta, iloa ja luottamusta ja nähdä vetovoiman lain ihmeelliset vaikutukset jopa paranemiseen saakka.

Kiitän sinua, koska olet tehnyt tästä kirjasta todellisen. Olet vetänyt sitä puoleesi halutessasi löytää vastauksia ja kasvattaa luottamustasi siihen, ett. olet oikealla tiellä Kiit.n sinua sydämestäni. Ole vuorovaikutuksessa kirjan kanssa ja tee siitä elävä; lue sivuja uudelleen ja uudelleen, tee merkintöjä ja katsele ylös kirjoittamiasi toiveita, jotka ovat rakkauden ja kiitollisuuden ihmeen täyttämä. Kirjan nimi puhukoon puolestaan – se auttaa sinua magneetin lailla vetämään puoleesi rikkaan, yltäkylläisen ja mielenkiintoisen elämän. Elämän, joka on täynnä luottamusta, uskoa ja onnea. Toiveidesi on määrä toteutua. Itse asiassa kaikki tähän asti ajatellut ajatukset ja puhutut sanat ovat osaltaan olleet luomassa nykyistä todellisuuttamme. Pidä tämä mielessäsi ja käytä voimaasi vaurauden, terveyden ja hyvinvoinnin luomiseen.