SULJE VALIKKO

avaa valikko

Suomalaiset kirjat, Filosofia. Psykologia. Rajatieto, Rajatieto, Okkultismi. Spiritismi. Henkimaailma, Astrologia

KARMA-ASTROLOGIAN AVAIMET

Karma-astrologian avaimet
Tekijä: Johanna Vilén; Liisa Wiik; Anne Sundell
Kustantaja: Basam Books Oy (2021)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   29,90
    
Karma-astrologian avaimet
29,90 €
Kustantaja:
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
2021, 26.11.2022 (lisätietoa)
”Karma on tapaaminen itsensä kanssa” – Edgar Cayce

Sekä karma-ajattelu sekä astrologia keräävät jatkuvasti enemmän kiinnostusta osakseen. Karma-astrologian avaimet kertoo miten karma ja astrologia liittyvät toisiinsa. Miten karma-ajattelua voi hyödyntää astrologisen kartan tulkinnassa? Mitä kaikkea esimerkiksi syntymäkartan Kuunsolmut voivat kertoa karmallisesta taustasta tai elämän suunnasta? Millä tavoin karma-astrologiaa voi hyödyntää oman itsetuntemuksensa syventämisessä?

Käytännön tulkinnallisten työkalujen lisäksi teos tutustuttaa lukijansa karma-astrologian kehitykseen sekä Suomessa että maailmalla. Se sisältää materiaalia, jota ei ole aikaisemmin julkaistu suomen kielellä – muun muassa valaisee psykologian tärkeää roolia astrologian kehityksessä. Kuinka moni tietää, että Carl Jung oli myös astrologi? Tai että keskiajalla Suomessa vaikutti maailmankuulu astrologi?

Uudenlaisia näkemyksiä ja unohdettua tietoa esiin tuova teos on välttämätön lisä jokaisen astrologiasta ja karma-ajattelusta kiinnostuneen lukulistalle!

Karma-astrologian avaimet on kolmen naisen yhteistyön tulos.

Anne Sundell on valtiotieteiden maisteri, sairaanhoitaja ja kirjailija, jolla on kansainvälinen astrologinen koulutus. Johanna Vilen on kuvataiteilija, ratkaisukeskeinen taideterapeutti ja astrologi. Liisa Wiik on filosofian maisteri sekä kieltenopettaja ja hän opiskelee parhaillaan astrologisessa koulutusohjelmassa.

Tuote ei tilattavissa.
Karma-astrologian avaimetzoom
KIRJAUDU
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
SEURAA MEITÄ
Facebook
Instagram
Linkedin