SULJE VALIKKO

avaa valikko

Mayvor Wärn-Rancken

RATKAISUKESKEISET TYÖKALUT MUUTOKSEN TUKENA

Ratkaisukeskeiset työkalut muutoksen tukena
Tekijä: Mayvor Wärn-Rancken; Annamaija Perkiömäki
Kustantaja: Basam Books Oy (2021)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   29,90
    
Ratkaisukeskeiset työkalut muutoksen tukena
29,90 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
200 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
2021, 30.10.2020 (lisätietoa)
Jokaisella meistä on omasta takaa valtavasti voimavaroja ja selviytymiskeinoja elämän haasteiden kohtaamiseen. Uskomme, että Jumala on antanut meille kyvyn ratkaista ongelmia. Ratkaisukeskeiset työkalut muutoksen tukena näyttää, kuinka omia voimavarojaan voi tunnistaa ja vahvistaa. Olennaista on oppia siirtämään huomio ongelmien sijasta ratkaisuihin: ratkaisujen etsimiseen ja löytämiseen.

Tämä kristillinen elämäntaitokirja esittelee käytännöllisiä työkaluja erilaisiin ongelmatilanteisiin. Kirjaan kootut kertomukset erilaisista selviytymiskokemuksista tarjoavat vertaistukea. Kirja on kirjoitettu kristillisellä arvopohjalla. Se näkyy siten, että kunkin kappaleen lopussa on aiheeseen liittyvä rukous. Kristinuskon näkökulma on kiinnostava myös muille, koska se on osa kulttuuriamme.

Ratkaisukeskeiset työkalut muutoksen tukena on oivallinen matkakumppani elämän yllättäviinkin käänteisiin: sen sivuille voi palata uudelleen ja uudelleen.

Kirjan kirjoittajat Annamaija Perkiömäki ja TM Mayvor Wärn-Rancken ovat ratkaisukeskeisiä lyhytterapeutteja. Heillä on molemmilla taustallaan pitkä työura seurakunnissa ja laaja kokemus ihmisten erilaisten ongelmien kohtaamisesta.

Tuote ei tilattavissa.
Ratkaisukeskeiset työkalut muutoksen tukenazoom
Näytä kaikki tuotetiedot
KIRJAUDU
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
SEURAA MEITÄ
Facebook
Instagram
Linkedin