SULJE VALIKKO

avaa valikko

Janne Kontala

YOGA-SUTRA : HILJAISEN MIELEN TIE

Yoga-sutra : hiljaisen mielen tie
Tekijä: Janne Kontala
Kustantaja: Basam Books Oy (2020)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   29,90
    
Yoga-sutra : hiljaisen mielen tie
29,90 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
180 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Se, joka ei hallitse mieltään, elää saman katon alla pahimman vihollisensa kanssa. Modernien joogaoppaiden fyysisestä painotuksesta poiketen Yoga-sutra käsittelee tietoisuuden toimintaperiaatteita. Ajatusten soveltaminen ei edellytä akateemista tutkintoa, notkeutta tai edes joogatunneilla käymistä. Ne on suunnattu jokaiselle, joka etsii ratkaisua ihmiselämän suurimpiin kysymyksiin.

Jokainen 196 sutrasta sisältää elämänviisauden, joka on tarkoitettu lisäämään sisäistä rauhaa ja tarkkanäköisyyttä. Mielen hallinta ja sen apukeinot ovat nykyään yhtä ajankohtaisia kuin Yoga-sutran kirjoittamisen aikaan. Kyseessä on eräs kaikkien aikojen tärkeimpiä oppaita itsetuntemukseen. Tieto joogan sisäisestä puolesta on tarkoitettu jokaiselle vilpittömälle etsijälle. Erityisesti se syventää joogan harrastajien näkemystä harjoituksestaan.

Janne Kontalan selkeä suomennos ja kommentaari lähestyy sutria käytännöllisellä tavalla. Kontala on kouluttanut jooganopettajia vuosituhannen alusta lähtien. Tämän ohella hän on työskennellyt bo Akademin uskontotieteen laitoksen tutkimusprojekteissa vuosina 2011- 2019. Tutkijan täsmällisyys yhdistyy joogan kentän laajaan tuntemukseen ja johtaa lukukokemukseen, joka haastaa kokeilemaan opetuksia omakohtaisesti.

Tuote ei tilattavissa.
Yoga-sutra : hiljaisen mielen tiezoom
KIRJAUDU
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
SEURAA MEITÄ
Facebook
Instagram
Linkedin